Veronika's insights

Zoektocht naar motivatie, inspiratie & innerlijke kracht!

6 tips om positief de dag te beginnen

by | juli 18, 2018

‘One positive thought in the morning can change your whole day!’

 

1. Zet de wekker 5 tot 10 minuten eerder!

2. Blijf deze 5 tot 10 minuten nog even in het bed liggen en adem diep in, hou het even vast en adem uit, herhaal dit een paar keer (Hierdoor ben je goed wakker en in het hier en nu)

3. Visualiseer je dag, wat je te doen hebt en wat je wilt bereiken… Zet jouw intentie voor die dag, waardoor je doelen veel makkelijker bereikt…omdat je er mee bezig bent.

4. Ben je bewust hoe je, je wilt voelen, zeg tegen jezelf dat je van je houdt en dat je het verdient om een leuke dag te hebben.

5. Denk aan een leuk liedje, waar je blij en vrolijk van wordt, waar je een lach op je gezicht krijgt en fluitend de ochtend begint… hou dit als Metafoor, en denk eraan, als het even tegen zit…

6. Geef de mensen die je tegenkomt een vriendelijke lach en zeg goeden dag tegen ze… je zult dankbare en blije gezichten zien… waardoor jij zelf ook weer blij van wordt!

Laat in het commentaarveld hieronder weten wat jij ervan vindt en hoe je het ervaren hebt… Heb jij een andere manier hoe je jou dag begint? Laat het ons zeker weten!

 

Jij wilt toch ook de sleutel
vinden tot jouw innerlijk geluk!

Vraag hieronder jouw gratis Online kennismakingsgesprek aan!