DETOX je LICHAAM en reset je LEVEN

Reinig, je lichaam, je emoties, je gedachten van overtollig balast...
En ga fit en vitaal en vol energie het najaar in.

Doe mee aan mijn 10 daagse herfst-reiniging / reset
voor lichaam en geest

START 07 OKTOBER

Heb je het gevoel dat het tijd is om iets te veranderen in je leven?

Zoek de verbinding met jezelf. Ga met mij de uitdaging aan en laat je inspireren en motiveren. Ontvang inzichten die je leven positief zullen veranderen. In een prettige ambiance en liefdevolle omgeving. Waar je gewoon jezelf kunt zijn.

Wat kun je verwachten?

Hier beginnen wij mee. 6-8  dagen volgen wij een Detox-programma voor ons lichaam. Het is een vegetarisch monodieet, het werkt ontgiftend op je lichaam. Het reinigt de lever en het maakt dat het lichaam overtollig slijm kwijtraakt. Je huid wordt zuiverder, je gaat overtollig gewicht kwijt raken. Je eet alleen bepaalde groeten en fruit en kunt zoveel veel eten als je wilt, dus je hoeft niet op calorieën te letten.

Door deel te nemen aan deze zuiveringsweek ga je anders eten, je laat bepaalde voedsel, je gaat jouw etensgedrag onder de loep nemen. Je wordt geconfronteerd met je gewoontes en je kiest ervoor kritisch maar vooral mild naar jezelf te kijken. 

In deze week ga je meer aandacht aan jezelf besteden. Je zal ook wat gevoeliger en emotioneler worden, zeker in het begin, omdat je wat ontgifting verschijnselen tegen zal komen. Ieder lichaam reageert anders. Je leert jezelf en je lichaam beter kennen wat heel belangrijk is in dit proces. 

Wat het allerbelangrijkste is, dat jij jezelf de moeite waard vindt om je lichaam en mind te resetten, dat je trots bent op jezelf, dat jij je de tijd gunt om aandacht aan jezelf te besteden. Je krijgt (makkelijke) opdrachten die je helpen ruimte en tijd voor jezelf te creëren.

Het ultieme resultaat is dat jij jezelf en je lichaam weer voelt en dat je fit en vol energie verder kunt gaan. Dat je trots op jezelf bent omdat je de uitdaging met jezelf aan bent gegaan.  

"De enige persoon die je voorbestemd bent te worden, is de persoon die je besluit te zijn

Samen gaan wij deze 10 dagen doorlopen. Waarvan 1 á 2 voorbereiding dagen zijn, 6 detox – dagen en 2 opbouwdagen zijn.  Je ontvangt recepten en tips, oefeningen en opdrachten in mooie werkbladen. Een besloten Facebook groep en zoom-meeting – waar je al je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen. 

Samen gaan wij het optimale resultaat creëren!  Doe je mee?  

Nu met aantrekkelijke vroegboek korting van 22.–euro! Nu geen 88,– maar slechts 66,– 

Door je eenmalig in te schrijven mag je ook meedoen met mijn herfst (oktober) detox.

De volgende start is in oktober 2024.

Mijn Motivatie

Al jaren doe ik 2 keer per jaar een ‘Detox-Kuur’!  Omdat ik het belangrijk vind en omdat ik mij hierna altijd heel goed bij voel. Even mijn lichaam en mijn mind resetten.  Ik heb er verschillende progamma’s gevolgd en nu heb ik hier een mix van gemaakt wat het het beste resultaat opleverde. 

Voorwaarden voor mij is altijd dat het niet te ingewikkeld is en dat het goed werkt.

Deze week gaat verder dan alleen een dieet volgen. Ik ga mezelf  ook uitdagen en doe met je mee. Samen gaan wij door het proces van zuiveren. 

Tot op de dag van vandaag ben ik nog dankbaar, dat ik toen deze stap heb gezet en ik krijg nu nog energie van als ik aan terug denk. Dat gun ik Jou ook! Stap uit je alledaags leven en gun je tijd voor jezelf, een beter cadeau kun je jezelf niet geven.

Laat hieronder je gegevens achter om op de hoogte te worden gehouden.

dit veld niet invullen s.v.p.