Online Training: In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Neem je HERSTEL in eigen handen en groei in je gezond-zijn!

Start: 10 september 2024

Met behulp van deze online training vind je jezelf weer terug. Leer van jezelf te houden, grenzen te stellen en vertrouwen te krijgen in een gezonde toekomst. Het gaat niet om WAT je hebt gehad of meegemaakt, maar om HOE jij ermee omgaat.

Door deel te nemen aan de 12-weekse online training ‘In 10 stappen vertrouwen na ziekte’ krijg je inzichten in jouw proces. Je groeit als persoon  omdat jij jezelf beter leert kennen. Je blijft niet hangen in de slachtofferrol, maar ontdekt hoe  krachtig jij bent.  Weer gezond-zijn betekent heel veel vrijheid en levenskwaliteit.

 

Online Training: In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Neem je HERSTEL in eigen handen en groei in je gezond-zijn

Start: 10 september 2024

Met behulp van deze online training vind je jezelf weer terug. Leer van jezelf te houden, grenzen te stellen en vertrouwen te krijgen in een gezonde toekomst. Het gaat niet om WAT je hebt gehad of meegemaakt, maar om HOE jij ermee omgaat.

 

Met behulp van deze online training vind je jezelf weer terug. Leer van jezelf te houden, grenzen te stellen en vertrouwen te krijgen in een gezonde toekomst. Het gaat niet om WAT je hebt gehad of meegemaakt, maar om HOE jij ermee omgaat.

Door deel te nemen aan de 12-weekse online training ‘In 10 stappen vertrouwen na ziekte’ krijg je inzichten in jouw proces. Je groeit als persoon  omdat jij jezelf beter leert kennen. Je blijft niet hangen in de slachtofferrol, maar ontdekt hoe  krachtig jij bent.

Herken je dit?

Je hebt net een moeilijke periode achter de rug en staat op het punt je leven weer op te pakken. Je weet alleen niet goed hoe. Het leven heeft even stilgestaan voor je en je bent niet meer dezelfde persoon als voor je ziekte. Het is moeilijk om aan te geven waar het aan ligt en je omgeving heeft weinig begrip voor je situatie. Wordt het niet tijd om daar iets aan te doen?

Tijd voor actie!

Wat denk je? Durf jij in de spiegel te kijken en de confrontatie met jezelf aan gaan? Of wil je wachten tot er meer ellende komt? De keuze is aan jou! Slachtoffer van je verleden zijn is echt niet fijn. Er is maar één persoon die jouw leven kan veranderen en dat ben JIJ!

Neem HERSTEL in eigen handen!

Met behulp van de training krijg je meer vertrouwen in jezelf en investeer je in een gezonde toekomst. Maak van jezelf een prioriteit met behulp van de online training en activeer je lichaamswijsheid.  Gedurende 12 weken werken we samen aan jouw persoonlijke resultaat. 

Je krijgt toegang tot een besloten leeromgeving, met daarin onderstaande modules. Iedere module bestaat uit een video, werkblad, meditatie en opdrachten. 

01. Evalueer en begrijp

Evalueer je situatie, dit is een hele belangrijke start van een heel belangrijk traject. De situatie in kaart brengen geeft je inzichten, wat er weer toe leidt dat je het beter kunt plaatsen en begrijpen. Het is zeker zeer de moeite waard.

02. Accepteer en doorbreek

Accepteren is niet altijd makkelijk, maar je zult zien dat het je heel veel gaat brengen. Onderzoek jouw mogelijkheden, want hier ligt een belangrijke sleutel om verder te komen. Doorbreken van oude patronen helpen hierbij.

03. Leer en manifesteer

Krijg inzicht in je levenslessen en wat het met je doet. Besef, dingen gebeuren niet voor niets, er is altijd een te leren les. Als je deze begrijpt, kun je wat veranderen en ga je een nieuwe toekomst manifesteren.

04. Ontdek en verander

In alles wat je overkomt of situaties waar jij het moeilijk mee hebt, zit een les verborgen. Leer van de lessen en jouw leven zal voorgoed veranderen, jouw persoonlijke groei staat niets meer in de weg.

05. Plan en creëer

Jij hebt je lessen geleerd, jouw patronen doorbroken en nu is het tijd om nieuwe plannen te maken. Je creëert jouw nieuwe leven, niemand anders doet dat voor je en dat voelt heel fijn. Want jij bent het waard!

06. Omarm en houd van jezelf

Het gaat om jou, jij bent het allerbelangrijkste in dit onderdeel. Jij doet dit voor niemand anders. Je laat alle pijn, angst en onzekerheden achter je en jij gaat jouw nieuwe leven omarmen omdat je van jezelf houdt en omdat jij het waard bent.

Start je nieuwe toekomst met een open hart!

Meld je aan en krijg toegang tot:

Nu voor € 647,-

Wat heeft deze training anderen gebracht?

Tijdens de periode waarin ik vrijwillig maar met heel veel pijn in mijn hart afscheid zou gaan nemen van mijn bedrijf was ik helemaal uit balans.

Ik probeerde me krampachtig overeind te houden en geloofde dat ik met het afscheid nemen van mijn bedrijf ook afscheid zou moeten nemen van alles wat me gelukkig maakte zoals status, geld, carrière, “zinvol” bezig zijn! Angst voor wat de onzekere toekomst zou brengen overheerste en overschaduwde mijn bestaan.

Veronika leerde mij dat je alleen door het toelaten van je diepste verdriet heling en acceptatie vind. Het is een soort rouwproces.

Door van jezelf te houden en anderen ( die je al dan niet bewust de schuld geeft van wat je overkomt) te vergeven kun je een nieuwe balans vinden.

Rouw om het afscheid en het verlies, vergeef en ga verder. Een bewuste en voorzichtige stap naar een emotioneel herstel.

Vergeven is belangrijk. Je kunt niet rond blijven lopen met veel opgekropte boosheid. Dit kost te veel negatieve energie en gaat ten koste van het vinden van evenwicht.

Natuurlijk gaat dit stap voor stap maar nu weet ik dat je de kracht uit jezelf kunt halen.

Voor mij heeft de sessie bij Veronika tot een

A. v.d. Pol

positieve ontwikkeling geleid.

Soms zet een mini stukje of 1 zinnetje alles in de mooiste finishing touch flow. Ik had niet meer nodig om mijn spel / ervaringen compleet te maken. 

Dankjewel Veronika voor de mooie challenge die je gecreëerd hebt.

K. de Graaf

I could highly recommend this challenge. It has only taken me a few minutes every morning to start my day.

Writing down short answers to short questions. But good questions because the answers were the same. Each day brought a new theme, looking at a certain thing in a certain way, like for instance today is about: learning and growing.

Is this true? Yes, because today I feel as if there is suddenly more space. I have finally been able to shed all feelings of guilt and that the ending of this friendship was my fault. It wasn’t, I just got caught in the slipstream of basically her insecurity, her faults, her blindness, her egoism. She suddenly was no longer a friend and I grew because I know now that this friendship is well and truly over. Why? Because there is no trust anymore. From my side. When trust has gone and is so damaged, it is better just to release and let go. By forgiving, because I do, I allow myself to grow. I have learnt and grown.

J. Kramer

De training ‘IN 10 STAPPEN VERTROUWEN NA ZIEKTE’… heb ik als een reis en avontuur ervaren. Een reis waarin niet Veronika mij liet zien wie ik ben, wat ik kan en waar ik voor sta, maar een reis waarin Veronika mij de tools aanreikte om dit allemaal zelf te ontdekken. Krachtig vind ik dat ik niet alleen werd uitgedaagd om mijn sterke kanten te ontdekken, maar juist ook uitgedaagd werd mijn minder leuke ervaringen, emoties en kanten te onderzoeken. Dit onderzoeken creëerde juist de ruimte om mijn eigen kracht en kunnen te ontdekken en zelfs te kunnen benoemen.  Zowel het werkboek als de meditaties en de echt fijne 1-op-1 gesprekken met Veronika hebben mij ontzettend geholpen meer gewoon mijzelf te zijn, meer in mijzelf te geloven en liefdevol(ler) naar mijzelf te kijken, juist ook wanneer het even wat minder met mij gaat. Deze meer dan waardevolle inzichten en dit traject zal ik dan ook de rest van mijn leven koesteren en bij me dragen. Dankjewel Veronika!

J. Huiiberts

Meld je aan voor de online training In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Start het nieuwe jaar vol kracht en vertrouwen.
Een prachtig cadeau aan jezelf!

Nu voor € 647,-

Cadeaubon

Op zoek naar inspiratie voor een cadeau voor je eigen verjaardag of andere bijzondere gelegenheid? Vraag dan om de Veronika Rutten Cadeaubon. Deze cadeaubon kan worden ingezet voor al mijn producten en diensten.

De cadeaubon is beschikbaar in de waarden € 10, € 25 en € 50.

Klik op de knop hieronder om de cadeaubon te bestellen. Selecteer onder de afrekenpagina de waarde van de cadeaubon die je wilt bestellen. Na de bestelling ontvang je automatisch de code die je online kunt gebruiken bij de producten en diensten die op de website te bestellen zijn.