Hi, ik ben Veronika!

Met mijn kennis en ervaring help ik jou om jouw leven weer in goede banen te leiden

Het leven is mooi, maar helaas zijn er ook best pittige uitdagingen. Het leven als ondernemer ook. De kunst is hier mee om te gaan! Een balans te vinden na een herstelperiode. 

Je vraagt je misschien af: Bestaat dit “überhaupt”? Jouw perfecte leven? Doen wat jij belangrijk vindt, je grenzen stellen en helemaal jezelf kunnen zijn. Soms zijn wij dit helemaal vergeten.

Jij kunt ondanks alle uitdagingen de zoektocht naar een mooi en gelukkig leven in goede gezondheid volledig aangaan. Volg je hart en maak je dromen waar. Zorg ervoor dat jij je verlangens waarmaakt en kunt zijn wie je werkelijk bent.

Het start bij het accepteren wat er nu is, de levenslessen te (h) erkennen en te durven veranderen. Door anders naar ziekte te kijken en daardoor meer inzichten te krijgen in jouw leven. Zodra je deze helderheid hebt verkregen, kun je positieve veranderingen bewerkstelligen. Die jouw gezondheid ten goede komen. Daar begeleid ik je graag bij.

 Een eerste stap in dit proces is vergeving. Als cadeau voor jou kun je het e-book ‘Vergeving, de sleutel tot innerlijk geluk’ gratis aanvragen. Laat hieronder je gegevens achter om het e-book te ontvangen. Dit is een handboek om op een krachtige manier het verleden los te laten. Als Herstel Expert wil ik je inspireren en tools aanreiken om negatieve ervaringen los te laten en een krachtige nieuwe gezonde toekomst te creëren. Jij hebt de sleutel in eigen handen.

dit veld niet invullen s.v.p.

Mijn verhaal

Jong, vitaal, gezond en een gelukkig lang leven leiden, dat is waar ik naar streef!

In ben Oostenrijkse, in 1986 ben ik voor de liefde naar Nederland verhuisd.  Tot die tijd was ik Verpleegkundige / OK Assistente in een groot ziekenhuis. Ik kreeg toen in Nederland de kans heel iets anders te gaan doen, mijn eigen onderneming starten, een winkel in luxe lederwaren, een uitdaging die mij heel veel voldoening gaaf.

Tot ik in 2002 de diagnose kanker kreeg, met mijn medische achtergrond (verpleegkundige, OK-assistente) wist ik wat mij te wachten stond, maar ik wist niet hoe het voelde om ziek te zijn en wat voor impact het heeft voor mij en voor mijn gezin. Ik had alle redenen om blij te zijn, maar was volledig het vertrouwen in mezelf, mijn lichaam en de toekomst kwijt.

Een zoektocht begon! Naar de zin van het ZIEK-(ZIJN) WORDEN!

Waarom ben ik ziek geworden? Welke lessen heb ik te leren en vooral wat kan ik doen om beter te worden? De jaren die volgden ben ik hier helemaal op onderzoek uit gegaan, heb opleidingen en seminars gevolgd, heb heel veel boeken over dit onderwerp gelezen, maar ik heb het vooral ook zelf geleefd en ervaren. Dit alles deel ik in mijn boek. 

Want ik geloof, dat ziekte of alles wat jou overkomt in je leven zin heeft, dat jij er iets van kunt leren en dat het je ook weer een kans geeft om iets te veranderen in jouw leven en mijn missie is het, je hierbij te helpen.

Nieuwsgierig? Kijk dan bij ‘Werk met mij’ voor meer informatie over de manieren waarop dit mogelijk is.

Cadeaubon

Wist je dat het mogelijk is om iemand blij te maken met een cadeaubon? Deze cadeaubon kan worden ingezet voor al mijn producten en diensten.

De cadeaubon is beschikbaar in de waarden € 10, € 25 en € 50.

Klik op de knop hieronder om de cadeaubon te bestellen. Selecteer onder de afrekenpagina de waarde van de cadeaubon die je wilt bestellen. Na de bestelling ontvang je automatisch de code die je online kunt gebruiken bij de producten en diensten die op de website te bestellen zijn.