In 10 stappen vertrouwen na ziekte

Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst

Ben jij het vertrouwen in jezelf, je lichaam en toekomst kwijt na ziekte, verlies of tegenslag? Dit boek biedt jou inzichten en helpt je je herstel in eigen hand te nemen. 

Raak gemotiveerd om aan de hand van 10 stappen emotioneel fit te worden en aan een gezonde toekomst te bouwen.

€ 17,50

Herken je je in het volgende?

In 10 stappen vertrouwen na ziekte​

Herstellen na ziekte kan zwaar tegenvallen. Tijdens je ziekte krijg je misschien alle aandacht van familie en vrienden en zit je in de medische molen. Nadat je beter bent verklaard, verwacht jouw omgeving vaak dat je jouw leven weer oppakt, net als voor die tijd. Dat is niet altijd even gemakkelijk.

Dit boek is een combinatie van eigen ervaringen van Veronika als medisch deskundige en (ex-kanker)patiënt en interviews met ervaringsdeskundigen. Haar doel is jou inzichten en handvatten te geven voor kracht en zelfvertrouwen na je ziekte.

Leer de levenslessen die je ziekte je wil laten zien, dan bent je in staat om positieve veranderingen in jouw leven te brengen.

Door dit boek

Bestel het boek hier

Geef jezelf of een ander een krachtig cadeau om aan een gezonde toekomst te boeken.

Paperback

€ 17,50*

* Excl. verzendkosten 

E-book

€ 9,95

Wat anderen zeggen over het boek

Een aanrader! Niet alleen voor mensen die chronische ziek zijn maar zeker ook voor diegenen die zich (constant) gestresst voelen, “Hier heb ik geen tijd voor” als mantra meermaals per dag uitspreken, een lage eigenwaarde hebben of energieloos zijn.

Dit boek beschrijft hoe belangrijk het is om jezelf op de eerste plaats te zetten, vergiffenis een verlossing is en ziekte slechts een symptoom is van het niet eren van ziel en lichaam.

Ikzelf heb het door schade en schande geleerd – na 15 jaar ziekzijn met kanker als hoogtepunt – maar gun jezelf de short cut en lees dit boek…

Preventief en een eye-opener! Bescherm jezelf en je naasten met deze wijze levensles.

S. Van Denbrande

Wat mij het meest aanspreekt is dat Veronika schrijft uit eigen ervaring. Ze weet waar ze het over heeft en haar woorden zijn gebaseerd op haar eigen bevindingen. Hoe zij het heeft gedaan. Ze spreekt rechtstreeks vanuit haar hart. En nog beter, ze geeft jou advies hoe jij ook verder kan.

Het 10 stappenplan is een heel goed idee voor iedereen die nog meer wil weten en hoe je echte een ‘plan’ kan maken over je eigen situatie en de dingen die jij wilt verwerken. Met Veronika aan je zijde, heb je een geweldig persoon en coach naast je.

Het boek leest makkelijk en duidelijk. Ik heb er van genoten. Een echte aanrader. Complimenten voor jou Veronika als schrijfster!

J. Kramer

Ziekte als boodschapper en het (zelf) vertrouwen herwinnen na ziekte is de rode draad in dit boek en dat boeit mij enorm! Dit boek geeft een frisse en een vernieuwde kijk op ziekte en geeft vooral de gemeenschappelijkheid weer; ziekte kan ons allen overkomen én we hoeven dat kruis niet alleen te dragen.

Zoals ziekte universeel is, is ook de oerkracht die wij bezitten, om het heft in eigen handen te nemen dat.. In de 10 stappen die Veronika aanbiedt kunnen wij, ondanks alle tegenlagen iets moois van het leven maken. Ongeacht in welk stadium we ons bevinden.

Veronika, je hebt hierbij een prachtig staaltje werk geleverd! Ik vind het bijzonder om te lezen hoe jij jouw eigen ervaringen met ziekte en herstel, jouw onderzoeken, trainingen/opleidingen én gesprekken met anderen op een leesbare en inspirerende wijze hebt samen gebracht in dit boek. Chapeau.

I. Francisca

Mijn missie

Mijn missie is het mijn kennis en ervaring te delen.

Ik ben medisch opgeleid maar ben ook zelf ziek (kanker) geweest. Ik wist alle in’s en out’s van mijn ziekte, maar wist niet hoe het voelde en hoe het is om zelf ziek te zijn. Ik kan je vertellen, dat het heel veel indruk op mij heeft gemaakt en dat ziek zijn meer is als het hebben van een diagnose en een behandelplan. Het begint pas echt, als je klaar bent met je behandelingen en zelf weer jouw leven op moet pakken. Het leven is niet meer zoals het was en het vinden van je weg, zonder vertrouwen in de toekomst, in jezelf laat staan in jouw lichaam is een behoorlijke zoektocht.

Ik weet zeker, dat mijn ervaring jou kan helpen om jouw leven weer in goede banen te leiden.