De MAGIE van VERGEVEN
- Challenge

28 mei t/m 01 juni 2024

Vijf dagen lang, elke dag een videoles, een mooi meditatie, 2 zoom-meetings, oefening en een prachtig werkboek.

Ga voor jezelf, laat de negatieve emoties achter en start jouw leven vol zelfliefde, dankbaarheid en vertrouwen

Nu voor slechts € 67,-

Boosheid, teleurstelling, verwijten tegenover anderen, maar vooral tegenover jezelf zijn geen fijne emoties waar je te lang mee rond mag lopen...​

Maar hoe zou het zijn als jij jezelf een cadeau geeft. Doe mee aan de 5-daagse ‘Magic of Forgiveness’ CHALLENGE en geef jezelf het grootste cadeau ever.

Herken je dit?

Je piekert over dingen die al heel lang geleden zijn gebeurd of juist nu in deze tijd en die je maar niet kwijtraakt. Je bent boos op iemand of een situatie en bent heel erg teleurgesteld. Of misschien zijn er dingen die je zelf hebt gedaan of gezegd, waar je achteraf heel veel spijt van hebt. Wordt het dan niet tijd dat je dit alles achter je laat?

Tijd om te vergeven

Je piekert over dingen die al heel lang geleden zijn gebeurd of juist nu in deze tijd en die je maar niet kwijtraakt. Je bent boos op iemand of een situatie en bent heel erg teleurgesteld. Of misschien zijn er dingen die je zelf hebt gedaan of gezegd, waar je achteraf heel veel spijt van hebt. Wordt het dan niet tijd dat je dit alles achter je laat?

01. Ontdek en stel prioriteiten

Ontdek wat kan en hoe eenvoudig het kan zijn. De zoektocht naar de sleutel voor meer plezier, rust en vertrouwen is begonnen. Vergeven staat niets meer in de weg. Stel de juiste prioriteiten, het is de moeite waard.

02. Herken en onderzoek

Herken dat je iets kunt veranderen en ga van start. Je zult zien dat het je heel veel gaat brengen. Onderzoek jouw mogelijkheden, want je doet het alleen voor jezelf. Makkelijker kan het niet.

03. Manifesteer en maak plannen

Krijg inzicht in je conflictsituatie en wat het met je doet. Besef, dingen die gebeurd zijn kun je niet meer veranderen. Wat je wel kunt veranderen is hoe je er nu en in de toekomst mee omgaat. Maak plannen!

04. Herken en onderzoek

In alles wat jou overkomt of situaties waar jij het moeilijk mee hebt zitten lessen verborgen. Leer van de lessen en jouw leven zal voorgoed veranderen. Niets staat jouw persoonlijke groei nog in de weg.

05. Vergeef en manifesteer

Het gaat om jou, jij bent het allerbelangrijkste in dit onderdeel. Jij doet dit voor niemand anders. Je laat alle pijn en verdriet achter je en manifesteert jouw nieuwe leven. Want jij bent het waard!

Geef jezelf een kans op meer zelfliefde

Krijg toegang tot deze magische challenge waarin je negatieve emoties achter je laat.
Een prachtig cadeau aan jezelf, bestaande uit:

Nu voor slechts € 67,-

Wat eerdere deelnemers aan deze challenge zeiden

Veronika heeft mij goed geholpen met het leren “vergeven”. Dank je wel Veronika!

Dankjewel Veronika voor het aanreiken van deze online training “Magic of Forgiveness”. De mooi verzorgde werkbladen nodigde me uit om elke ochtend een momentje voor mezelf te nemen om ze in te vullen.

Reeds op dag 2 kreeg ik al een doorbraak in mijn inzichten en kon ik de rest van de week hiermee verder aan de slag en voelde ik ook meer en meer ontspanning bij de gedachte aan de vervelende situatie.

De dagelijkse meditaties hadden de perfecte lengte om mee op te nemen in mijn ochtendritueel, zodat ik energiek en vol zelfliefde aan de dag kon beginnen. Ook het dagelijkse korte info-filmpje was perfect.

Veronika is enorm gedreven en behulpzaam bij het fijn-tunen van de inzichten tijdens de live-zoom-sessies, zowel in groep als persoonlijk …. Een fantastische ervaring ! Je krijgt waar voor je geld met deze online training!

Soms zet een mini stukje of 1 zinnetje alles in de mooiste finishing touch flow. Ik had niet meer nodig om mijn spel / ervaringen compleet te maken. 

Dankjewel Veronika voor de mooie challenge die je gecreëerd hebt.

I could highly recommend this challenge. It has only taken me a few minutes every morning to start my day. Writing down short answers to short questions. But good questions because the answers were the same. Each day brought a new theme, looking at a certain thing in a certain way, like for instance today is about: learning and growing. Is this true? Yes, because today I feel as if there is suddenly more space. I have finally been able to shed all feelings of guilt and that the ending of this friendship was my fault. It wasn’t, I just got caught in the slipstream of basically her insecurity, her faults, her blindness, her egoism. She suddenly was no longer a friend and I grew because I know now that this friendship is well and truly over. Why? Because there is no trust anymore. From my side. When trust has gone and is so damaged, it is better just to release and let go. By forgiving, because I do, I allow myself to grow. I have learnt and grown.

Wat de vergeving sessie bij Veronika mij gebracht heeft:

Tijdens de periode waarin ik vrijwillig maar met heel veel pijn in mijn hart afscheid zou gaan nemen van mijn bedrijf was ik helemaal uit balans.

Ik probeerde me krampachtig overeind te houden en geloofde dat ik met het afscheid nemen van mijn bedrijf ook afscheid zou moeten nemen van alles wat me gelukkig maakte zoals status, geld, carrière, “zinvol” bezig zijn! Angst voor wat de onzekere toekomst zou brengen overheerste en overschaduwde mijn bestaan.

Veronika leerde mij dat je alleen door het toelaten van je diepste verdriet heling en acceptatie vind. Het is een soort rouwproces.

Door van jezelf te houden en anderen ( die je al dan niet bewust de schuld geeft van wat je overkomt) te vergeven kun je een nieuwe balans vinden.

Rouw om het afscheid en het verlies, vergeef en ga verder. Een bewuste en voorzichtige stap naar een emotioneel herstel.

Vergeven is belangrijk. Je kunt niet rond blijven lopen met veel opgekropte boosheid. Dit kost te veel negatieve energie en gaat ten koste van het vinden van evenwicht.

Natuurlijk gaat dit stap voor stap maar nu weet ik dat je de kracht uit jezelf kunt halen.

Voor mij heeft de sessie bij Veronika tot een positieve ontwikkeling geleid.

Doe mee met de Magic of Forgiveness Challenge

Krijg toegang tot deze magische challenge waarin je negatieve emoties achter je laat.
Een prachtig cadeau aan jezelf!

Nu voor slechts € 67,-