Mijn verhaal, mijn CHANGE-STORY….

Wil je weten waarom ik doe….wat ik doe?

 Een ingrijpend gebeurtenis  kan een grote wending geven aan je leven. Ik denk dat wij allemaal deze situaties kennen, groot of klein. Soms echt niet leuk maar uiteindelijk een ervaring en een les rijker.

Hoe ga je nu om met deze situaties? Waar leiden deze toe? Wat leer je ervan? En hoe creëer je weer vertrouwen in een gezonde toekomst!

Mijn levensdoel, mijn missie, is het dit met jou te ontrafelen, want hier zit de kern van je leven verborgen die je weer op weg helpt naar een mooie gezonde toekomst. Herstellen van deze uitdagingen is dan ook het begin van meer inzicht, meer zelfkennis, meer zelfliefde, meer vertrouwen, verandering en een rijk leven.

Je hebt zelf een bepaalde bagage nodig zodat je hier anderen mee kunt helpen, want dan pas kun je een inspiratiebron zijn voor een ander.

“Jij kunt mensen niet brengen waar jij zelf niet bent geweest” – Veronika

Ik ben geïnterviewd door Gina de Groote en nog 24 andere Bewuste Veranderaars (BV’s) wij stelden ons uiterst kwetsbaar op en deelden ons inspirerend levensverhaal. Wij hebben het over ons afgelegde weg, de uitdagingen op ons pad, hoe wij daar mee omgingen, hoe wij de lessen ervan snapten, hoe wij die levensles transformeerden in een missie die de wereld nu meer dan ooit nodig heeft.

Mijn verhaal is te zien.  Zie link. Het was een zeer prettige ervaring, daarom ben ik ook heel dankbaar voor.   https://stories.wearethechange.be/veronika-rutten 

Iedere laatste donderdag van de maand om 19.30 uur geef ik een gratis masterclass waar je ook vragen kunt stellen!

Of vraag een gratis Inspiratiegesprek https://calendly.com/healthtalk/30min  of kijk op deze site op gratis.

Dank je wel voor het lezen!

“It only takes one Person to change your Life YOU”