Authentic Power Retreat

Gun jezelf een paar dagen vol inzicht & inspiratie

Feel like it's time to make a change in your life?

Zoek de verbinding met jezelf en je omgeving. Ga met ons de uitdaging aan en laat je inspireren, motiveren en ontvang inzichten die je leven positief zullen veranderen. In een prettige ambiance en liefdevolle omgeving. Waar je gewoon jezelf kunt zijn.

Wat kun je verwachten?

Werken aan jezelf en je zelfvertrouwen, omgeven door gelijkgezinden. Jouw innerlijke kracht terugvinden en leren vertrouwen op je intuïtie. Verbinding maken met je hart heeft prioriteit.
Leren omgaan met jou creativiteit, je zult verbaasd zijn wat je in staat bent te creëren als je de controle en het resultaat los laat en durft te vertrouwen in jezelf.
Ontspanning en inspanning, uiteraard is er ook volop tijd voor lichamelijke activiteiten en wordt er ook aandacht besteed aan rust en bezinning.
Met veel liefde, passie en aandacht wordt voor het eten gezorgd, de innerlijke mens wordt verwend met vegetarisch eten en u krijgt ook tips hoe je tuis op een verantwoord maar simpel manier gezond kunt koken.

"The only person you are destined to become is the person you decide to be."

Mijn Motivatie

In 2003 heb ik zelf deelgenomen aan een fantastisch retraite (Joy-week) ik was toen herstellende en helemaal het vertrouwen in mezelf, mijn toekomst en mijn lichaam kwijt.

Deze week was precies wat ik op dat moment nodig had. Ik was op zoek naar mijzelf, vertrouwen, plezier, uitdaging en balans in het leven. Het resultaat was overweldigend, ik kwam terug vol kracht, energie en toekomstplannen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog dankbaar, dat ik toen deze stap heb gezet en ik krijg nu nog energie van als ik aan terug denk. Dat gun ik Jou ook! Stap uit je alledaags leven en gun je tijd voor jezelf, een beter cadeau kun je jezelf niet geven.

Laat hieronder je gegevens achter om op de hoogte te worden gehouden over de Authentic Power Retreat:

dit veld niet invullen s.v.p.