Gun jezelf een paar dagen vol inzicht & inspiratie.

 

Helping You Find Success With Personalized Coaching

Feel Like It’s Time to Make a Change in Your Life?

Zoek de verbinding met jezelf en je omgeving. Ga met ons de uitdaging aan en laat je inspireren, motiveren en ontvang inzichten die je leven positief zullen veranderen. In een prettige ambiance en liefdevolle omgeving. Waar je gewoon jezelf kunt zijn.

Wat kun je verwachten?

TIJD VOOR JEZELF

Werken aan zelf en jou zelfvertrouwen, omgeven door gelijkgezinde, jou innerlijk kracht terugvinden en leren vertrouwen op jou intuïtie, verbinding maken met jou hart, dat heeft prioriteit.

CREATIEF BEZIG ZIJN

Leren omgaan met jou creativiteit, je zult verbaasd zijn wat je in staat bent te creëren als je de controle en het resultaat los laat en durft te vertrouwen in jezelf.

YOGA en MEDITATIE

Ontspanning en inspanning, uiteraard is er ook volop tijd voor lichamelijke activiteiten en wordt er ook aandacht besteed aan rust en bezinning.

LEKKER GEZOND ETEN

Met veel liefde, passie en aandacht wordt voor het eten gezorgd, de innerlijke mens wordt verwend met vegetarisch eten en u krijgt ook tips hoe je tuis op een verantwoord maar simpel manier gezond kunt koken.

“The only person you are destined to become
is the person you decide to be.”

– Ralph Waldo Emerson

Mijn Motivatie

In 2003 heb ik zelf deelgenomen aan een fantastisch retraite (Joy-week) ik was toen herstellende en helemaal het vertrouwen in mezelf, mijn toekomst en mijn lichaam kwijt.

Deze week was precies wat ik op dat moment nodig had. Ik was op zoek naar mijzelf, vertrouwen, plezier, uitdaging en balans in het leven. Het resultaat was overweldigend, ik kwam terug vol kracht, energie en toekomstplannen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog dankbaar, dat ik toen deze stap heb gezet en ik krijg nu nog energie van als ik aan terug denk. Dat gun ik jOU ook! Stap uit je alledaags leven en gun je tijd voor jezelf, een beter cadeau kun je jezelf niet geven.

Schrijf je nu alvast in. Dan
houden wij je graag op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van de komende Authentic Power Retreat?

dit veld niet invullen s.v.p.