Neem je HERSTEL in eigen handen….

Online Workshop

Wij starten 08 januari 2024!

12 weken lang, elke 2 weken een videoles, tussendoor mooie oefeningen, mooie meditaties en een prachtig werkboek.

 

Hoi, ik ben

Veronika Rutten
Holistisch Health-Coach

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,linkedin,mail,whatsapp” counters=0 style=”button” point_type=”simple”]

08-01-24

 JEZELF terug vinden, weer van jezelf leren te houden, grenzen durven stellen en weer vertrouwen krijgen in een gezonde toekomst is het doel van deze online training.

Het gaat er niet om WAT je hebt gehad of hebt meegemaakt … maar wel HOE jij er mee omgaat

Maar hoe zou het zijn als jij jezelf een cadeau geeft – en sneller gaat herstellen. Niet alleen dat, je gaat ook groeien als persoon zodat je alle uitdagingen aankunt. Je zit niet langer in de slachtofferrol, maar je voelt je krachtig en zit vol zelfvertrouwen.

Dit bereik je door mee te doen met de 12-weekse  ‘IN 10 STAPPEN vertrouwen na ziekte  –  ONLINE-WORKSHOP!

Herken jij dit ook?

Jij hebt net een moeilijke periode achter de rug, en staat op het punt om je leven weer op te pakken. Maar je weet niet goed hoe. Het leven heeft even stil gestaan voor je en jij bent niet meer dezelfde persoon als voor je ziekte. Jij kunt moeilijk aangeven waaraan het ligt, en je omgeving heeft weinig begrip. Wordt het dan niet tijd dat je daar iets aan gaat doen?

Wil je jouw situatie beter begrijpen?

Wil je accepteren wat er is gebeurd?

Wil je geen slachtoffer zijn?

Wil je lessen begrijpen en veranderen?

Wil je een beter leven?

Heb jij genoeg van de emotionele stress en wil je meer balans?

Wil jij onvoorwaardelijk van jezelf houden?

Ja, ik wil de confrontatie met mezelf aangaan!

Ja, ik wil mijn situatie beter begrijpen!

Ja, ik wil accepteren wat er is!

Ja, ik wil emotioneel fit zijn en meer balans!

Ja, ik wil de lessen begrijpen en dingen anders doen!

Ja, ik wil een vitaler leven met meer plezier!

Ja, ik wil onvoorwaardelijk van mezelf houden, want dat verdien ik!

Tijd voor actie!

Wat denk je? Durf jij in de spiegel te kijken en de confrontatie met jezelf aan gaan? Of wil je wachten tot er meer ellende komt? De keuze is aan jou!  Slachtoffer van je verleden zijn is echt niet fijn. Er is maar één persoon die jouw leven kan veranderen en dat ben JIJ!  

Neem je HERSTEL in eigen handen  ONLINEWorkshop

Wij starten 08 januari 2024!

Je betaalt hierdoor € 647,– en ontvangt heel veel extra’s erbij. Nieuw is een heel verzorgde LIVE DAG  

Je ontvangt 12 weken lang, elke 2 weken een videoles,  tussendoor mooie meditaties, oefeningen en een prachtig werkboek en mijn boek “In 10 stappen vertrouwen na ziekte – geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst” per post.

Daarnaast persoonlijke begeleiding in een besloten FB groep + 2 persoonlijke 1 op 1 coaching en 3  Zoom bijeenkomsten. NIEUW een LIVE HERSTELDAG! Compleet verzorgd

Nog vragen? Boek hier https://calendly.com/healthtalk/15-call een afspraak in en ik beantwoord graag al je vragen. Of stuur mij een bericht. 

 

Hoi, ik ben Veronika Rutten
Personal Transformation for Life & Health

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,linkedin,mail,whatsapp” counters=0 style=”button” point_type=”simple”]

Doe mee, neem de tijd voor jezelf en investeer in een gezonde toekomst want het levert je zoveel op! Maak van jezelf een prioriteit!

 Hoe gaat het in zijn werk:

Jij krijgt toegang tot een besloten leeromgeving, met daarin alle informatie per module. Dit bestaat uit een video uitleg, een werkblad, een meditatie en opdrachten. Vul de opdrachten in en deel jouw inzichten met mij in de besloten Facebook groep! Stel je vragen, want zo blijven wij in contact. Ik kan je op deze manier begeleiden en vragen beantwoorden.

Je krijgt 2 persoonlijk gesprekken, zodat ik je persoonlijke tips kan geven en er zijn 3 Zoom-bijeenkomsten met de groep. En wij ontmoeten elkaar in een LIVE-HERSTELDAG

Er is heel veel aandacht aan besteed aan de werkmap, zodat jij het graag bewaard en regelmatig terug kunt kijken.

Wat houdt je nog tegen om je nieuwe toekomst met een open hart te beginnen? Geef jezelf dit cadeau want jij bent het waard!!

Ik zie je snel!

01

Evalueer en begrijp

Evalueer je situatie, dit is een hele belangrijke start van een heel belangrijk traject. De situatie in kaart brengen geeft je inzichten, wat er weer toe leidt dat je het beter kunt plaatsen en begrijpen. Het is zeker zeer de moeite waard.

02

Accepteer en doorbreek

Accepteren is niet altijd makkelijk, maar je zult zien, dat het je heel veel gaat brengen. Onderzoek jouw mogelijkheden, want hier ligt een belangrijke sleutel om verder te komen. Doorbreken van oude patronen helpen hierbij.

03

Leer en manifesteer

Krijg inzicht in je levenslessen en wat het met je doet. Besef, dingen gebeuren niet voor niets, er is altijd een te leren les. Als je deze berijpt, kun je wat veranderen en ga jij een nieuwe toekomst manifesteren.

04

Ontdek en verander

In alles wat je overkomt of situaties waar jij het moeilijk mee hebt zit een les verborgen. Leer van de lessen en jouw leven zal voorgoed veranderen, jouw persoonlijke groei staat niets meer in de weg.

05

Plan en Creëer

Jij hebt je lessen geleerd, jouw patronen doorbroken en nu is het tijd om nieuwe plannen te maken. Jij creëert jouw nieuwe leven, niemand anders doet dat voor je en dat voelt heel fijn. Want jij bent het waard!

06

Omarm en houd van jezelf

Het gaat om jou, jij bent het allerbelangrijkste in dit onderdeel. Jij doet dit voor niemand anders. Je laat alle pijn, angsten en onzekerheden achter je en jij gaat jouw nieuwe leven omarmen omdat je van jezelf houdt en omdat jij het waard bent.

Wat heeft het anderen gebracht:

 

Tijdens de periode waarin ik vrijwillig maar met heel veel pijn in mijn hart afscheid zou gaan nemen van mijn bedrijf was ik helemaal uit balans.

Ik probeerde me krampachtig overeind te houden en geloofde dat ik met het afscheid nemen van mijn bedrijf ook afscheid zou moeten nemen van alles wat me gelukkig maakte zoals status, geld, carrière, “zinvol” bezig zijn! Angst voor wat de onzekere toekomst zou brengen overheerste en overschaduwde mijn bestaan.

Veronika leerde mij dat je alleen door het toelaten van je diepste verdriet heling en acceptatie vind. Het is een soort rouwproces.

Door van jezelf te houden en anderen ( die je al dan niet bewust de schuld geeft van wat je overkomt) te vergeven kun je een nieuwe balans vinden.

Rouw om het afscheid en het verlies, vergeef en ga verder. Een bewuste en voorzichtige stap naar een emotioneel herstel.

Vergeven is belangrijk. Je kunt niet rond blijven lopen met veel opgekropte boosheid. Dit kost te veel negatieve energie en gaat ten koste van het vinden van evenwicht.

Natuurlijk gaat dit stap voor stap maar nu weet ik dat je de kracht uit jezelf kunt halen.

Voor mij heeft de sessie bij Veronika tot een positieve ontwikkeling geleid. 

Soms zet een mini stukje of 1 zinnetje alles in de mooiste finishing touch flow, Ik had niet meer nodig om mijn spel / ervaringen compleet te maken.
Dankjewel Veronika voor de mooie masterclass die je gecreëerd hebt
 

 

 

I could highly recommend this masterclass. It has only taken me a few minutes every morning to start my day.

Writing down short answers to short questions. But good questions because the answers were the same. Each day brought a new theme, looking at a certain thing in a certain way, like for instance today is about: learning and growing. 

Is this true? Yes, because today I feel as if there is suddenly more space. I have finally been able to shed all feelings of guilt and that the ending of this friendship was my fault. It wasn’t, I just got caught in the slipstream of basically her insecurity, her faults, her blindness, her egoism. She suddenly was no longer a friend and I grew because I know now that this friendship is well and truly over. Why? Because there is no trust anymore. From my side. When trust has gone and is so damaged, it is better just to release and let go. By forgiving, because I do, I allow myself to grow. I have learnt and grown.

De workshop ‘IN 10 STAPPEN VERTROUWEN NA ZIEKTE’… heb ik als een reis en avontuur ervaren. Een reis waarin niet Veronika mij liet zien wie ik ben, wat ik kan en waar ik voor sta, maar een reis waarin Veronika mij de tools aanreikte om dit allemaal zelf te ontdekken. Krachtig vind ik dat ik niet alleen werd uitgedaagd om mijn sterke kanten te ontdekken, maar juist ook uitgedaagd werd mijn minder leuke ervaringen, emoties en kanten te onderzoeken. Dit onderzoeken creëerde juist de ruimte om mijn eigen kracht en kunnen te ontdekken en zelfs te kunnen benoemen.  Zowel het werkboek als de meditaties en de echt fijne 1-op-1 gesprekken met Veronika hebben mij ontzettend geholpen meer gewoon mijzelf te zijn, meer in mijzelf te geloven en liefdevol(ler) naar mijzelf te kijken, juist ook wanneer het even wat minder met mij gaat. Deze meer dan waardevolle inzichten en dit traject zal ik dan ook de rest van mijn leven koesteren en bij me dragen. Dankjewel Veronika!

Doe mee met ‘Neem je HERSTEL in eigen handen… ONLINE – Workshop

NIEUW met extra LIVE HERSTELDAG!

Je betaalt hiervoor € 647,–  met heel veel extra’s.

Je ontvangt 12 weken lang, om de week een video-les,  tussendoor mooie meditaties, oefeningen en een prachtig werkboek + mijn boek “In 10 stappen vertrouwen na ziekte – geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst” persoonlijke begeleiding in de besloten FB-Groep + 2 x 1 op 1 coaching en 3 Zoom bijeenkomsten. NIEUW 1 live herstel dag – hoe mooi is dat!

Wat houdt je nog tegen het nieuwe jaar vol kracht en vertrouwen te beginnen!

Nog vragen? Boek hier https://calendly.com/healthtalk/15-call een afspraak in en ik beantwoord graag al je vragen. Of stuur mij een bericht. 

 

Hoi, ik ben

Veronika Rutten
Holistisch Health-Coach 

Wij starten

08-01-2024