Mijn BOEK - In 10 stappen vertrouwen na ziekte

 

“Gezond zijn! Dat is wat wij zo graag willen.
Maar hoe ga jij nou om met ziekte en tegenslagen?”

 IN 10 STAPPEN VERTROUWEN NA ZIEKTE

Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst

 

Ben jij het vertrouwen in jezelf, je lichaam en je toekomst kwijt na ziekte, verlies of tegenslag?Dit boek biedt jou inzichten en helpt jou je herstel in eigen handen te nemen.

 Ik motiveer je met de 10 stappen aan de slag te gaan om emotioneel fit te worden en aan een gezonde toekomst te bouwen.

 

Herken jij je in een van de volgende beschrijvingen?

                                                           

 

Je bent in de bloei van je leven ziek geworden en je had totaal geen idee van wat je te wachten stond.

Je vreest nog steeds over dat de ziekte nog eens terugkomt

Je voelde je eenzaam en vond de herstelperiode confronterend

Je bent weer beter maar je wist niet dat het herstel net zo zwaar zou zijn

Je wilt voorkomen dat je in een slachtofferrol terecht komt

Je bent het vertrouwen kwijt in jezelf, je lichaam en je toekomst

IN 10 STAPPEN VERTROUWEN NA ZIEKTE

 

Herstellen na ziekte kan zwaar tegenvallen. Tijdens je ziekte krijg je misschien alle aandacht van familie en vrienden en zit je in de medische molen. Nadat je beter bent verklaard, verwacht jouw omgeving vaak dat je jouw leven weer oppakt, net als voor die tijd. Dat is niet altijd even gemakkelijk.

Dit boek is een combinatie van eigen ervaringen van Veronika als medisch deskundige en (ex-kanker)patiënt en interviews met ervaringsdeskundigen. Haar doel is jou inzichten en handvatten te geven voor kracht en zelfvertrouwen na je ziekte.

Leer de levenslessen die je ziekte je wil laten zien, dan bent je in staat om positieve veranderingen in jouw leven te brengen.

GELOOF IN JE KRACHT EN BOUW AAN EEN GEZONDE TOEKOMST

 

Door dit boek

krijg je inzicht in je situatie

kun je accepteren wat jou is overkomen

ontdek je de levenslessen van je ziekte

houd je je energie hoog

blijf je emotioneel fit

ervaar je dat je niet alleen staat

zorg je voor ultieme balans

“The best project you’ll ever work on is YOU”

 

10 stappen meer vertrouwen na ziekte

Boek:

IN 10 STAPPEN VERTROUWEN NA ZIEKTE

Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst

Geef wat steun cadeau aan jezelf of een ander!

Actie – van de maand  –  bestel het boek zonder verzendkosten – gebruik code ‘VERZENDEN’ 

 

Paperback
€ 17,50*

*exclusief verzendkosten

E-book
€ 9,95

Wat anderen zeggen over het boek

 

 

Wat mij het meest aanspreekt is dat Veronika schrijft uit eigen ervaring. Ze weet waar ze het over heeft en haar woorden zijn gebaseerd op haar eigen bevindingen. Hoe zij het heeft gedaan. Ze spreekt rechtstreeks vanuit haar hart. En nog beter, ze geeft jou advies hoe jij ook verder kan.

Het 10 stappenplan is een heel goed idee voor iedereen die nog meer wil weten en hoe je echte een ‘plan’ kan maken over je eigen situatie en de dingen die jij wilt verwerken. Met Veronika aan je zijde, heb je een geweldig persoon en coach naast je.

Het boek leest makkelijk en duidelijk. Ik heb er van genoten. Een echte aanrader. Complimenten voor jou Veronika als schrijfster!

Jill Kramer

Een aanrader! Niet alleen voor mensen die chronische ziek zijn maar zeker ook voor diegenen die zich (constant) gestresst voelen, “Hier heb ik geen tijd voor” als mantra meermaals per dag uitspreken, een lage eigenwaarde hebben of energieloos zijn.

Dit boek beschrijft hoe belangrijk het is om jezelf op de eerste plaats te zetten, vergiffenis een verlossing is en ziekte slechts een symptoom is van het niet eren van ziel en lichaam.

Ikzelf heb het door schade en schande geleerd – na 15 jaar ziekzijn met kanker als hoogtepunt – maar gun jezelf de short cut en lees dit boek…

Preventief en een eye-opener! Bescherm jezelf en je naasten met deze wijze levensles.

Sun Van Denbrande

Ziekte als boodschapper en het (zelf) vertrouwen herwinnen na ziekte is de rode draad in dit boek en dat boeit mij enorm! Dit boek geeft een frisse en een vernieuwde kijk op ziekte en geeft vooral de gemeenschappelijkheid weer; ziekte kan ons allen overkomen én we hoeven dat kruis niet alleen te dragen.

Zoals ziekte universeel is, is ook de oerkracht die wij bezitten, om het heft in eigen handen te nemen dat.. In de 10 stappen die Veronika aanbiedt kunnen wij, ondanks alle tegenlagen iets moois van het leven maken. Ongeacht in welk stadium we ons bevinden.

Veronika, je hebt hierbij een prachtig staaltje werk geleverd! Ik vind het bijzonder om te lezen hoe jij jouw eigen ervaringen met ziekte en herstel, jouw onderzoeken, trainingen/opleidingen én gesprekken met anderen op een leesbare en inspirerende wijze hebt samen gebracht in dit boek. Chapeau.

Ingemar Francisca

Mijn Missie

Mijn missie is het mijn kennis en ervaring te delen.

Ik ben medisch opgeleid maar ben ook zelf ziek (kanker) geweest. Ik wist alle in’s en out’s van mijn ziekte, maar wist niet hoe het voelde en hoe het is om zelf ziek te zijn. Ik kan je vertellen, dat het heel veel indruk op mij heeft gemaakt en dat ziek zijn meer is als het hebben van een diagnose en een behandelplan. Het begint pas echt, als je klaar bent met je behandelingen en zelf weer jouw leven op moet pakken. Het leven is niet meer zoals het was en het vinden van je weg, zonder vertrouwen in de toekomst, in jezelf laat staan in jouw lichaam is een behoorlijke zoektocht.

Ik weet zeker, dat mijn ervaring jou kan helpen om jouw leven weer in goede banen te leiden.

“It only takes one Person to change your Life: YOU”