Ja, ik ontvang graag de eerste 3 hoofdstukken van het boek 'In 10 stappen vertrouwen na ziekte'
dit veld niet invullen s.v.p.

“It takes courage to grow
and become who you really are!”

– E.E. Cummings

Mijn Missie

Mijn missie is het mijn kennis en ervaring te delen, zodat ook jij beter om kunt gaan met jouw uitdagingen.

Ik ben medisch opgeleid maar ben ook zelf ziek (kanker) geweest. Ik wist alle in’s en out’s van mijn ziekte, maar wist niet hoe het voelde en hoe het is om zelf ziek te zijn. Ik kan je vertellen, dat het heel veel indruk op mij heeft gemaakt en dat ziek zijn meer is als het hebben van een diagnose en een behandelplan. Het begon pas echt, toen ik klaar was met mijn behandelingen en zelf mijn leven weer op moest pakken. Het leven is niet meer zoals het was en het vinden van mijn weg, zonder vertrouwen in de toekomst, in mijzelf laat staan in mijn lichaam was een behoorlijke zoektocht.

Het is mij gelukt, dat gun ik jou ook.