Doe mee met de ‘Magic of Forgiveness’
Autumn-Event van 09 t/m 14-10-2023

Vijf dagen lang, elke dag een video les, een mooie meditatie, 2 zoom-meetingen,
oefening en een prachtig werkboek.

Hoi, ik ben Veronika Rutten
Personal Transformation for Life & Health

Schrijf je nu in en doe mee!

Boosheid, frustratie, teleurstelling, verwijten tegenover anderen maar vooral tegen jezelf, zijn niet echt fijne emoties waar je te lang mee rond mag lopen. .

Maar hoe zou het zijn als jij jezelf een cadeau gaat geven – Doe mee aan de 5-daagse Magic of Forgiveness’ AUTUMN – EVENT en geef jezelf het grootste cadeau ever.

Laat boosheid en frustratie los en start jouw leven vol zelfliefde, dankbaarheid en vertrouwen.

Herken jij dit ook?

Je piekert over dingen die al heel lang geleden zijn gebeurd of juist nu in deze tijd en die je maar niet kwijtraakt. Je bent boos op iemand of een situatie en bent heel erg teleurgesteld. Of misschien zijn er dingen die je zelf hebt gedaan of gezegd, waar je achteraf heel veel spijt van hebt. Wordt het dan niet tijd dat je dit alles achter je laat?

Laat je boosheid, woede, frustratie, teleurstelling achter je!

Heb jij genoeg van alle pijn en verdriet?

Wil je in ieder situatie volledig jezelf kunnen zijn?

Wil je niet telkens alle negatieve gebeurtenissen herbeleven?

Ben je de ruzies zat?

Heb jij genoeg van de emotionele stress en het energieverlies?

Wil jij je immuunsysteem versterken en toekomstige gezondheid problemen voorkomen?

Ja, het wordt tijd om te vergeven!

Ja, ik wil mijn verdriet, boosheid, frustratie en teleurstellingen achter me laten!

Ja, ik wil een nieuwe toekomst tegemoet gaan, zonder ruzies!

Ja, ik wil emotioneel fit zijn en vol energie!

Ja, ik ben het zat om telkens de negatieve gebeurtenissen her te beleven!

Ja, ik wil innerlijke rust ervaren en een gezond, vitaal lang leven leiden!

Ja, ik besef, dat ik de sleutel in eigen hand heb!

Tijd om te vergeven

Wat denk je? Wil jij nog langer rondlopen met al de boosheid, frustratie en teleurstellingen? Wordt het niet eindelijk tijd om er iets aan te doen. Het is maar EEN persoon die jouw leven kan veranderen… en dat ben JIJzelf. Geef jezelf dit cadeau en doe mee, want het is tijd om te vergeven.

 Doe mee met de ‘Magic of Forgiveness’
AUTUMN – Event van 09 t/m 14-10-2023

Geef jezelf een kans en geef je meer zelfliefde en doe mee! Nu  geen € 97,– maar NU voor € 67,–  een cadeau aan jezelf.

Je ontvangt vijf dagen lang, elke dag een video-les,  een mooie meditatie, een oefening, een prachtig werkboek en persoonlijke begeleiding, 2 Zoom-sessies, een persoonlijk gesprek van 30 minuten en er is  een besloten FB-Groep, ook ontvang je mijn boek gratis opgestuurd. 

 

Hoi, ik ben Veronika Rutten
Personal Transformation for Life & Health

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,linkedin,mail,whatsapp” counters=0 style=”button” point_type=”simple”]

Doe mee, investeer in jezelf!

Het kost je maar een paar minuten per dag, maar het levert je zoveel op! Zet jezelf op Nr. 1 en maak van jezelf een prioriteit!

Hoe gaat het in zijn werk:

Iedere dag in de ochtend ontvang je een mail, met daarin het werkblad van die dag, een korte uitleg per video en een mooie sound meditatie. Vul de opdrachten in en deel jouw inzichten met mij in de besloten Facebook-groep, of stel je vragen via Messenger of Mail  zo blijven wij in contact. Er zijn 2 Zoom-sessies met de groep en een persoonlijk gesprek met mij van 30 minuten. 

Er is heel veel aandacht besteed aan de werkmap, zodat jij het graag bewaard en regelmatig terug kunt kijken.

Wat houdt je nog tegen om het nieuwe jaar met een open hart te beginnen, geef jezelf dit cadeau want jij bent het waard!!

Ik zie je snel!

01

Ontdek en zet prioriteiten

Ontdek wat kan en hoe eenvoudig het kan zijn. De zoektocht naar de sleutel voor meer plezier, rust en vertrouwen is begonnen en vergeven staat niets meer in de weg. Zet je prioriteiten het is de moeite waard.

02

Herken en onderzoek

Herken dat je iets kunt veranderen en ga van start, je zult zien, dat het je heel veel gaat brengen. Onderzoek jouw mogelijkheden, want je doet het alleen voor jezelf. Makkelijker kan het niet.

03

Manifesteer en maak plannen

Krijg inzicht in je conflictsituatie en wat het met je doet. Besef, dingen die gebeurd zijn kun jij niet meer veranderen, maar wat je wel kunt veranderen, hoe je nu en in de toekomst mee omgaat. Maak plannen!

04

Leer en Groei

In alles wat ons overkomt of situaties waar wij het moeilijk mee hebben zitten lessen verborgen. Leer van de lessen en jouw leven zal voorgoed veranderen, jouw persoonlijke groei staat niets meer in de weg.

05

Vergeef en Manifesteer

Het gaat om jou, jij bent het allerbelangrijkste in dit onderdeel. Jij doet dit voor niemand anders. Je laat al de pijn en verdriet achter je en manifesteert jouw nieuwe leven. Want jij bent het waard!

Wat de Challenge anderen heeft gebracht:

Wat de vergeving sessie bij Veronika mij gebracht heeft:

Tijdens de periode waarin ik vrijwillig maar met heel veel pijn in mijn hart afscheid zou gaan nemen van mijn bedrijf was ik helemaal uit balans.

Ik probeerde me krampachtig overeind te houden en geloofde dat ik met het afscheid nemen van mijn bedrijf ook afscheid zou moeten nemen van alles wat me gelukkig maakte zoals status, geld, carrière, “zinvol” bezig zijn! Angst voor wat de onzekere toekomst zou brengen overheerste en overschaduwde mijn bestaan.

Veronika leerde mij dat je alleen door het toelaten van je diepste verdriet heling en acceptatie vind. Het is een soort rouwproces.

Door van jezelf te houden en anderen ( die je al dan niet bewust de schuld geeft van wat je overkomt) te vergeven kun je een nieuwe balans vinden.

Rouw om het afscheid en het verlies, vergeef en ga verder. Een bewuste en voorzichtige stap naar een emotioneel herstel.

Vergeven is belangrijk. Je kunt niet rond blijven lopen met veel opgekropte boosheid. Dit kost te veel negatieve energie en gaat ten koste van het vinden van evenwicht.

Natuurlijk gaat dit stap voor stap maar nu weet ik dat je de kracht uit jezelf kunt halen.

Voor mij heeft de sessie bij Veronika tot een positieve ontwikkeling geleid. 

Veronika heeft mij goed geholpen met het leren “vergeven”. Dank je wel Veronika

Soms zet een mini stukje of 1 zinnetje alles in de mooiste finishing touch flow, Ik had niet meer nodig om mijn spel / ervaringen compleet te maken.
Dankjewel Veronika voor de mooie challenge die je gecreëerd hebt

I could highly recommend this challenge. It has only taken me a few minutes every morning to start my day.

Writing down short answers to short questions. But good questions because the answers were the same. Each day brought a new theme, looking at a certain thing in a certain way, like for instance today is about: learning and growing. 

Is this true? Yes, because today I feel as if there is suddenly more space. I have finally been able to shed all feelings of guilt and that the ending of this friendship was my fault. It wasn’t, I just got caught in the slipstream of basically her insecurity, her faults, her blindness, her egoism. She suddenly was no longer a friend and I grew because I know now that this friendship is well and truly over. Why? Because there is no trust anymore. From my side. When trust has gone and is so damaged, it is better just to release and let go. By forgiving, because I do, I allow myself to grow. I have learnt and grown.

Doe mee met de ‘Magic of Forgiveness’

Autumn – Event

Maak een super start en gun jezelf meer eigenwaarde en zelfliefde.

Je betaalt hierdoor geen € 97,– maar het is nu met 30,– korting, NU maar € 67,–  een cadeau voor jezelf!

Je ontvangt vijf dagen lang, elke dag  een video-les, een mooie meditatie, oefeningen en een prachtig werkboek en persoonlijke begeleiding.  2 Zoom-sessies een persoonlijk gesprek en mijn boek gratis opgestuurd.                                                                  

 

Hoi, ik ben Veronika Rutten
Personal Transformation for Life & Health

]

Schrijf je nu in en doe mee!