Het 10 Stappen Werkboek

Het werkboek met extra opdrachten
Geweldig! Je hebt het boek ‘In 10 stappen vertrouwen na ziekte’ gekocht. 

Met de 10 stappen in dit boek geef ik je handvatten om zelf aan de slag te gaan

Aan de hand van uitleg, praktijkvoorbeelden en opdrachten krijg je inzichten die jou verder helpen in jouw verwerkingsproces.

Ook heb ik een praktisch werkboek voor je gemaakt, met extra opdrachten. Jouw eigen handleiding bij jouw proces, waarin je van tijd tot tijd kunt terugkijken en de vooruitgang kunt bijhouden.

Vraag het werkboek hier aan door de gegevens in te vullen. Je ontvangt het werkboek binnen enkele minuten in je mailbox.

Laat je e-mailadres achter en ik stuur je het werkboek met extra opdrachten toe.
dit veld niet invullen s.v.p.

“It takes courage to grow
and become who you really are!”

– E.E. Cummings

Mijn Missie

Mijn missie is het mijn kennis en ervaring te delen, zodat ook jij beter om kunt gaan met jouw uitdagingen.

Ik ben medisch opgeleid maar ben ook zelf ziek (kanker) geweest. Ik wist alle in’s en out’s van mijn ziekte, maar wist niet hoe het voelde en hoe het is om zelf ziek te zijn. Ik kan je vertellen, dat het heel veel indruk op mij heeft gemaakt en dat ziek zijn meer is als het hebben van een diagnose en een behandelplan. Het begon pas echt, toen ik klaar was met mijn behandelingen en zelf mijn leven weer op moest pakken. Het leven is niet meer zoals het was en het vinden van mijn weg, zonder vertrouwen in de toekomst, in mijzelf laat staan in mijn lichaam was een behoorlijke zoektocht.

Het is mij gelukt, dat gun ik jou ook.